Wie wij zijn. 

Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in Nederland, Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Zweden, de Nederlandse Antillen en in Suriname. Ons enorme netwerk en jarenlange ervaring biedt jou talloze mogelijkheden!

Wat wij bieden.

Er zijn diverse mogelijkheden om in dienst te treden bij TMI. Binnen Nederland bieden wij banen op basis van detachering of flexwerken. In het buitenland zorgen wij door middel van werving en selectie dat jij je droombaan vindt bij het ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis dat het best aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Het voordeel van werken bij TMI is dat je bemiddeld wordt door echte specialisten. Wij hebben voor elke regio een team van recruiters, accountmanagers en binnendienstmedewerkers klaar staan om jou te begeleiden en ondersteunen! We bieden je altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten. Hierdoor leer je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers. Bovendien bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris en mogelijkheid op leaseauto!

Werken bij TMI. 

Wat kan je nou verwachten bij TMI? Onze bedrijfscultuur is professioneel, maar op informele wijze. Wij zetten ons in voor persoonlijk contact, korte lijnen en aandacht voor de werknemers. Zo luisteren we graag naar jouw wensen, kijken we naar jouw mogelijkheden en proberen we op basis hiervan de beste matches te maken met de beschikbare functies van onze klanten. Naast het bieden van de meest afwisselende en uitdagende banen doen we ook veel aan onderlinge binding. Zo organiseren we onder andere regelmatig gezellige regioborrels en personeelsuitjes, zijn we zeer actief op social media en per kwartaal brengen we een leuk personeelsblad uit waar we zoveel mogelijk TMI'ers bij betrekken!

Ervaring van medewerkers

Door te detacheren via TMI kan je dus op verschillende locaties werken. Eigenlijk kan ik alleen maar positieve verhalen vertellen. Zo heb ik hele korte lijntjes met mijn accountmanager, als ik ergens mee zit bel of app ik haar en wordt het heel snel opgelost. Er zitten ook leuke extra’s aan werken via TMI, waaronder een goed salaris en leaseauto. 

Denise Jongman - Verpleegkundige